Chystáte svoju prevádzku na leto a už sa nemôžete dočkať prvých návštevníkov? Alebo skrátka len zháňate modernejšie gastronomické zariadenia, aby išla práca lepšie od ruky? A čo taký GASTROSERVIS, bude treba? Nezaspite! Hoci to počasie nedáva najavo, čas stánkov a reštaurácií je za dverami …

Prevádzkovatelia pomaly tušia, že prichádza obdobie veľkých príprav. Príde leto so všetkými svojimi pozitívami. Práve prvé jarné mesiace sú najlepšou dobou pre kontrolu vybavenia. Je zastarané, páchne alebo dokonca vôbec nefunguje? Okamžite si zavolajte o miesto vo fronte na GASTROSERVIS. Gastronomické zariadenia totiž musia okrem produkcie dobrého jedla a pitia dobre zapôsobiť aj na kontroly. To predsa viete …

Leto ako príležitosť zarobiť

Takto chápe túto ročnú dobu nejeden živnostník. Je to pravda! Na dračku ide okrem piva tiež  zmrzlina alebo legendárny ‘smažák‘. Prevádzky sa tak i zásluhou tisícov cyklistov uživia prakticky všade. Gastronomické zariadenia tak majú čo robiť, aby dopyt zvládli.

Investícia, ktorá sa vyplatí

Či zvolíte GASTROSERVIS alebo sa vydáte priamo cestou kúpy nového gastronomického zariadenia nechávame na vás. Odporúčame však vyberať s rozumom a nemyslieť stále len na potenciálny zisk. Šetriť a znovu spúšťať gastronomické zariadenia, ktoré už minulý rok držali pohromade len tak tak, sa nemusí vyplatiť. Ak vám uprostred sezóny prestanú fungovať, nájsť voľný GASTROSERVIS bude ešte ťažšie ako teraz …

Nakoniec nezostáva len dodať klasickú frázu, ktorú každý pozná. Nikdy nezabúdajte, že kto je pripravený, nie je prekvapený. Na podnikanie v lete to sedí úplne presne …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *