Sklamala vás nedávno vaša gastrotechnika a neviete si dať rady? Aké sú nove trendy odbore gastrotechnika? Poďme sa spolu pozrieť na gastroweb a pohľadať aké sú trendy a odporúčania na rok 2020.
Nie je všetko zlato čo sa blyští?
Gastrotechnika ostáva výzorom podobná len viacerí sa snažia o farebné ladenie kedy je luxusné mať niečo do farieb ružovo zlatá alebo len zlatá. Sú nekonečné možnosti aj vlastného návrhu keďže samotná gastrotechnika nie je výzorom tak príťažlivá a oku lahodiaca práve farebné tóny vedia spraviť tieto zariadenia prívetivejšie. Ak sa radíte medzi luxusné reštaurácie určite nezabúdajte, že horná vrstva ľudí si rada zájde aj do kuchyne. Farebná kuchyňa a moderná gastrotechnika hneď upúta oko zákazníka, ktorý určite ocení takýto výber. Predsa len najlepšie reštaurácie sú hodné investovania a modernizácie technického vybavenia.
ECO gastrotechnika
Ak ďalej prezeráme gastroweb na rok 2020 je moderné byť „ECO friendly“ teda aj gastrotechnika môže byť úsporná. Berie menej elektriny čo je veľmi dobré aj pre vás. Na začiatku je samozrejme vyššia cena ale koniec koncov ide o úsporu finančnú.
Lokálnejšie menu
Gastroweb odporúča byť „eco friendly“ aj v oblasti prípravy menu. Nakupovať lokálne potraviny od farmárov a viac dbať na pestrosť v jedálnom lístku. Nakupujte šaláty, zeleninu viacerého druhu. Nie len že zelenina je lacnejšia ale aj úspornejšia na nákup keďže gastrotechnika ako chladiace boxy na zeleninu berú menej elektriny ako tie na mäso. Mäso je aj drahšou položkou, ktorá potrebuje aj lepšiu prípravu. Šaláty vie spraviť aj menej zdatný kuchár ale keď sa bavíme o mäse také kvalitné vie pripraviť len veľmi pokročilý kuchár.
Môžeme zhodnotiť že byť bio sa oplatí. Je to moderné a zarába to viac keďže náklady klesajú. Budete vaša gastrotechnika in v roku 2020?